Verwijderen virtuele 360 tour op Google

Voor het verwijderen van uw oude virtuele rondleiding op Google gaat u als volgt te werk. U kunt het zelf doen maar u kunt ook de fotograaf benaderen van de oude tour. Hieronder kunt u lezen hoe het zelf te doen.

Google Mijn Bedrijf app
U installeert de app “Google mijn Bedrijf” op uw smartphone. Dit is de eenvoudigste manier voor een bedrijfseigenaar om contact te krijgen met Google. Open de app en klik op de drie streepjes links boven ( foto 1 ). Scroll naar beneden en klik op Help en Feedback ( foto 2) . U ziet nu “contact opnemen” ( foto 3) U kunt dan vragen om verwijdering van de tour.  De app heeft heeft bovendien nog heel veel andere nuttige features zoals bv “insights”.  U kunt ook uw bedrijfsinformatie zoals openingstijden, feestdagen etc.  snel “up to date” houden

Foto 1

google mijn bedrijf foto1

Foto 2

google mijn bedrijf foto 2

Foto 3

google mijn bedrijf foto3