Google Plus pagina claimen/ Google Mijn Bedrijf

Uw bedrijfsvermelding op Google

99 procent van de bedrijven heeft op de Google zoekpagina aan de rechterkant een Google vermelding. Hier staat ook de koppeling “foto’s” naar  uw virtuele rondleiding. De koppeling “binnenkijken”gaat verdwijnen per mei 2017.

De meeste bedrijfseigenaren hebben deze vermelding  geclaimd. Zo niet: het is belangrijk dat u de pagina( vermelding )  claimt als uw eigendom. U kunt zo openingstijden vermelden of aanpassen. Openingstijden worden  heel veel bekeken!  Ook kunt u foto’s van uw producten en interieur plaatsen.

Ziet u in uw vermelding staan: “dit bedrijf claimen” of “bent u eigenaar van dit bedrijf” dan is het verstandig om actie te ondernemen.

Klik op “dit bedrijf claimen” of  “bent u eigenaar….” Misschien bent u al ingelogd met een Google-account, anders vraagt Google u in te loggen met een Google account. Heeft u deze niet maak er dan een aan. Dat kan met een Gmail-account, androidaccount  of met uw eigen emailadres.

Ga akkoord met de voorwaarden en vraag een pincode aan. Hiermee kunt u uw bedrijfsvermelding claimen. Dit kan per telefoon of briefkaart. Er wordt getelefoneerd naar het bedrijf dat hoort bij de vermelding. In het geval van een pincode per briefkaart gaat deze naar het adres behorend bij de vermelding. Wilt u niet wachten na het aanvragen van een pincode per briefkaart en lukt het niet per telefoon, dan kunt u contact opnemen met 360rond.

 

Verwijderen van uw oude virtuele tour
Voor het verwijderen van uw oude virtuele tour moet u contact opnemen met het team van Google Mijn Bedrijf. U gaat als volgt te werk:

Log in bij  Google mijn bedrijf: https://www.google.nl/business/
Links bovenin ziet u Google Mijn bedrijf staan. Klik op de drie streepjes en ga naar “ondersteuning” Hier kunt u een mail naar Google sturen of vragen of men u terug belt.

 

Om je verder te verdiepen in Google Mijn Bedrijf kun je deze links gebruiken

Nieuwe functies Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf Community

Op Youtube zijn ook filmpjes van Google over Google Mijn bedrijf met een heldere uitleg in het Nederlands