Google fotograaf / Binnenkijken met streetview

Hans van Dijk van 360rond is Google fotograaf oftewel Google Streetview Trusted Photographer.
360 fotograaf Hans van Dijk is door Google  gecertificeerd om 360 graden virtuele tours van bedrijven en instellingen op Google Zoeken en Maps te plaatsen. Grotendeels  actief in Groningen, Friesland en Drenthe maar ook steeds vaker  verder het land in. Google Streetview voor bedrijven is een dienst van Google uitgevoerd door onafhankelijke fotografen. Tot september 2015 heette het Google Maps Business View. Kijk bij de voorbeelden

360 foto’s op Google
Over de  techniek: veel mensen denken dat er een filmpje gemaakt wordt door even door de zaak te lopen. In werkelijkheid worden er door de Google fotograaf om  de vijf meter 360 graden panoramafoto’s gemaakt met 360 graden camera vanaf statief en aan elkaar gekoppeld met pijlen. Door het digitale overvloei-effect lijkt de virtuele rondleiding een aaneengesloten film. De Google Streetview auto werkt net zo. Een opnamesessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en naderhand zit er nog een paar uur werk in om het in elkaar te zetten.

Let op  onderstaande badge. Alleen  Google gecertificeerde fotografen mogen deze gebruiken.  Door jarenlange ervaring onderscheidt 360 fotograaf Hans van Dijk zich met de hoogste kwaliteit.

                            hans van dijk groningen