Google 360 tour op Facebook en website

info@360rond.nl     Hans van Dijk|360rond,Groningen  06 54 68 53 58

Het is heel gemakkelijk om uw Google virtuele tour op Facebook en website  te plaatsen. Je krijgt per email een link die je daarvoor kunt gebruiken.
Wilt u een filmpje van uw virtuele tour op Youtube? Vraag naar de kosten.
filmpje op Youtube

 

Voor het plaatsen van een bericht op Facebook doe je het volgende: 

Stap 1: plak link in het berichtenvenster.
Stap 2: wacht even tot het foto-venster verschijnt en plaats een foto. Bv screenshot van de tour ( eerst even maken natuurlijk)
Stap 3 : de foto  linkt nu naar je virtuele tour.
Stap 4: publiceer.

De link kan natuurlijk ook op je website. Succes.

facebook-bericht-foto

 

Instructie voor het permanent plaatsen van je Google virtuele tour op Facebook en website vind je hieronder:

Facebook

Voor plaatsing op Facebook via een permanente app : Log in bij je Facebook met je persoonlijke pagina en dan met je bedrijfspagina . Ga naar woobox.com, klik op try it free. Ga naar de bovenste zwarte balk, kijk of je met je Facebookbedrijfspagina bent ingelogd en kies static tabs. Klik hierop. Kies “create HTML fangate tab.
U krijgt nu een pagina waar u een code in kan plakken. Vergeet niet naderhand op” save settings” te klikken.

woobox

De code van je 360 tour
Hoe kom je aan de code die je kunt gebruiken voor Facebook, website en twitter? Ga naar Google Maps en typ de naam van uw bedrijf in Google Maps  en open de virtuele tour. Kies een mooi standpunt. Klik op de drie puntjes links bovenin de virtuele tour bij de bedrijfsnaam.( foto 1) Kies ” link delen en afbeelding insluiten”. Kies de korte url voor een link ( foto 2) . Deze kan je gebruiken voor email, twitter, facebookberichten, Google +, etc. Voor de Facebook app en website kies je voor afbeelding insluiten.( foto 3) Kopieer en plak de hele code in de app of op je website. Denk er bij het kopieren aan dat je de hele code overneemt. Maten zijn makkelijk te veranderen. Kies voor Facebook 800 px.

embedden

De volgende app staat nu aan de linkerkant  op je Facebookpagina. Als je wilt kun je  dezelfde stappen doorlopen en meerdere apps plaatsen voor verschillende plekken in je bedrijf:

woobox-app

Je kunt  de titel en het uiterlijk van de app aanpassen. Kijk ook  bij “meer “aan de bovenkant van je facebookpagina  bij tabbladen beheren.

tabbladen-beheren

Voor het plaatsen van een bericht doe je het volgende: 

En zie hier! Je virtuele tour op Facebook  (screenshot)

facebook-ssEn hier op je website.